Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wapienik Jan

Adres obiektu Siglanów 3, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 34

 
 

Ala
Dodano: 2016-11-01
Pobyt od: 2016-03-04 do 2016-03-06 IP: xx.11.92.195
 
 
    

Bardzo czysto, ładne pokoje, obsługa świetna, bardzo miła Pani. Byłam już tu dwa razy i wrócę na pewno:)


 
 

Asia z rodziną ;)
Dodano: 2016-01-04
Pobyt od: 2015-01-21 do 2015-01-24 IP: xx.2.189.35
 
 
   

Super, super i jeszcze raz super!! Mogę śmiało polecić! W tym roku także się tam wybieramy!


 
 

Monika z rodzinką (Nysa)
Dodano: 2015-02-17
Pobyt od: 2015-01-25 do 2015-01-28 IP: xxx.205.84.165
 
 
    

Spędziliśmy u Pani Ewy kilka dni ferii zimowych.Możemy z czystym sumieniem polecić tą kwaterę,bardzo blisko rodzinnego stoku Siglany,czyściutkie i cieplutkie pokoje,łazienki na 6+,o niebo lepsze niż w dobrych hotelach,piękny taras,aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony.Zdjęcia na stronie nie oddają do końca uroku tego miejsca;) Do centrum 20 minut spacerkiem.Uzupełnieniem tego cudownego wypoczynku jest przesympatyczna i bardzo pomocna właścicielka Pani Ewa. Gorąco pozdrawiamy Panią Ewę i bardzo polecamy to miejsce


 
 

Marcel
Dodano: 2015-01-03
Pobyt od: 2014-02-12 do 2014-02-16 IP: xx.29.167.157
 
 
    

Kwatery godne polecenia ;) co tu więcej pisać, razem z dziewczyną byliśmy mega zadowoleni z ostatniego pobytu i zawitamy w Wapienniku już w lutym ;)


 
 

Alla
Dodano: 2014-04-28
Pobyt od: 2014-04-24 do 2014-04-27
 
 
    

Podzielam wszystkie wcześniejsze opinie. bardzo sympatyczne kwatery, czyste i zadbane a obsługa pomocna i sympatyczna. Pokoje schludne i czyste, łazienki podobnie. Obiekt godny polecenia, szczególnie dla kogoś szukającego ciszy i spokoju za naprawdę przystępne pieniądze.


 
 

Mariola
Dodano: 2013-02-14
Pobyt od: 2013-02-11 do 2013-02-13
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu u pani Ewy,byłyśmy tam w okresie ferii zimowych.Pokoje czyściutkie,łazienki tak samo. Aneks kuchenny do dyspozycji:sztućce,kubki,talerze,lodówka,mikrofalówka,czajnik bezprzewodowy,a także ekspres do kawy. Blisko domu są sklepy spożywcze,a także restauracje.Do miasta około 1,5km.-spacerkiem jakieś pół godzinki. Z racji,że przyjechałyśmy pociągiem,pani Ewa zaoferowała,że przyjedzie po nas na dworzec i że nawet potem odwiezie.Polecamy gorąco te kwatery,na pewno jeszcze tu wrócimy.Pozdrawiamy właścicielkę.


 
 

Florian from Katowice
Dodano: 2012-10-30
Pobyt od: 2012-10-26 do 2012-10-28
 
 
   

Nie ma nic lepszego niż godne warunki socjalno-bytowe po długich przechadzkach po górach. Tam właśnie tak jest. Pokoje czyste, zadbane, fantastycznie wyposażone. Łazienka bez dwóch zdań klasyfikuje się na 6+. Aneks kuchenny wyposażony w niezbędne do pichcenia urządzenia, garnki, talerze, sztućce, kubki, ponadto do użytku są czajniki bezprzewodowe oraz ekspress do kawy!!! Właściciele są bardzo mili i gościnni. Lokalizacja ok 500m od pierwszych szlaków i dworca PKP. Rzeczywiście miejsce godne polecenia. Oby takich miejsc było jak najwięcej w naszych górach :D


 
 

turyści
Dodano: 2012-09-08
Pobyt od: 2012-09-02 do 2012-09-06
 
 
   

wyposażenie pokoju na 6+, wszystko czyste, zadbane, jesteśmy jak najbardziej zadowoleni i na pewno wrócimy w przyszłym roku!!!


 
 

Zadowoleni goscie z Niemiec.
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-07-15 do 2012-07-22
 
 
    

Bardzo czysciutko!! Skala Europejska! Az milo. Pokoje,lazienki,pieknie zadbane ogrody i altanki z mozliwoscia zrobienia grila - KLASA !! My mielismy pokoik z balkonem-super,na ktorym codziennie jedlismy sniadanie. Czytalam wszystkie komentarze - pisane od serca,zapewniam! Tu widac,ze gospodarze bardzo staraja sie! Urlopowicze, za niewielkie pieniadze maja zapewnione CZYSTOSC,MILA ATMOSFERE I CUDOWNY ODPOCZYNEK. Dziekujemy pani Ewo !


 
Marcin z rodziną
Dodano: 2012-07-02
Pobyt od: 2012-06-22 do 2012-06-24
 

Witam serdecznie. Mieliśmy przyjemność gościć u Pani Ewy tylko jeden krótki weekend, ale tak nam się spodobało, że będziemy próbowali przyjechać dłużej w czasie wakacji. Bardzo dobre warunki lokalowe oraz opłaty za noclegi. Domek stoi delikatnie na uboczu, także można się cieszyć spokojnym wypoczynkiem. Dzieciaki miały radochę, bo mogły skakać sobie na trampolinie, zaś pies bo mógł swobodnie biegać po ogrodzie. Gorąco polecamy i pozdrawiamy Panią Ewę.


Opinie 1-10 z 34

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie