Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wapienik Jan

Adres obiektu Siglanów 3, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Asia z rodziną ;)
Dodano: 2016-01-04
Pobyt od: 2015-01-21 do 2015-01-24 IP: xx.2.189.35
 
 
   

Super, super i jeszcze raz super!! Mogę śmiało polecić! W tym roku także się tam wybieramy!


 
 

Monika z rodzinką (Nysa)
Dodano: 2015-02-17
Pobyt od: 2015-01-25 do 2015-01-28 IP: xxx.205.84.165
 
 
    

Spędziliśmy u Pani Ewy kilka dni ferii zimowych.Możemy z czystym sumieniem polecić tą kwaterę,bardzo blisko rodzinnego stoku Siglany,czyściutkie i cieplutkie pokoje,łazienki na 6+,o niebo lepsze niż w dobrych hotelach,piękny taras,aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony.Zdjęcia na stronie nie oddają do końca uroku tego miejsca;) Do centrum 20 minut spacerkiem.Uzupełnieniem tego cudownego wypoczynku jest przesympatyczna i bardzo pomocna właścicielka Pani Ewa. Gorąco pozdrawiamy Panią Ewę i bardzo polecamy to miejsce


 
 

Alla
Dodano: 2014-04-28
Pobyt od: 2014-04-24 do 2014-04-27
 
 
    

Podzielam wszystkie wcześniejsze opinie. bardzo sympatyczne kwatery, czyste i zadbane a obsługa pomocna i sympatyczna. Pokoje schludne i czyste, łazienki podobnie. Obiekt godny polecenia, szczególnie dla kogoś szukającego ciszy i spokoju za naprawdę przystępne pieniądze.


 
 

Mariola
Dodano: 2013-02-14
Pobyt od: 2013-02-11 do 2013-02-13
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu u pani Ewy,byłyśmy tam w okresie ferii zimowych.Pokoje czyściutkie,łazienki tak samo. Aneks kuchenny do dyspozycji:sztućce,kubki,talerze,lodówka,mikrofalówka,czajnik bezprzewodowy,a także ekspres do kawy. Blisko domu są sklepy spożywcze,a także restauracje.Do miasta około 1,5km.-spacerkiem jakieś pół godzinki. Z racji,że przyjechałyśmy pociągiem,pani Ewa zaoferowała,że przyjedzie po nas na dworzec i że nawet potem odwiezie.Polecamy gorąco te kwatery,na pewno jeszcze tu wrócimy.Pozdrawiamy właścicielkę.


 
 

Zadowoleni goscie z Niemiec.
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-07-15 do 2012-07-22
 
 
    

Bardzo czysciutko!! Skala Europejska! Az milo. Pokoje,lazienki,pieknie zadbane ogrody i altanki z mozliwoscia zrobienia grila - KLASA !! My mielismy pokoik z balkonem-super,na ktorym codziennie jedlismy sniadanie. Czytalam wszystkie komentarze - pisane od serca,zapewniam! Tu widac,ze gospodarze bardzo staraja sie! Urlopowicze, za niewielkie pieniadze maja zapewnione CZYSTOSC,MILA ATMOSFERE I CUDOWNY ODPOCZYNEK. Dziekujemy pani Ewo !


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie